4 de desembre del 2014

Mousse de xocolata ràpida, en 5 minuts!

Hola a tots,
No se ni per on començar després de l'anterior post: MOLTÍSSIMES GRÀCIES per l'acollida i les visites, ha sigut increïble.
I per donar-vos les gràcies, a banda de la sorpresa de Nadal que us he anat avançant aquest dies per xarxes socials, què millor que una recepta d'aquelles que ens agraden: fàcils, ràpides i sobretot: boníssimes!
La clau de la mousse? alvocat! si si, us ho prometo. I per aquells que heu fet "Becs!", doneu-me un vot de confiança i proveu de fer-la, us juro que no en notareu el gust. Voleu saber com? Doncs som-hi!
Ah! i pels que em demanàveu receptes veganes aquí va la primera.



Ingredients
-2 alvocats madurs
-160gr de xarop d'agave (*a baix us explico on trobar-ne)
-30gr de cacau en pols (no Colacao ni Nesquick, cacau pur, jo utilitzo el de Valor)
-1 pessic d'essència de vainilla (opcional)



Som-hi!
Comencem tallant els alvocats horitzontalment per treure'n l'os. Llavors en traiem la polpa i la posem en una picadora juntament amb el cacau, l'agave i la vainilla, si en voleu.


Batem a tota velocitat un parell de minuts fins que ja no es distingeixi l'alvocat i tot hagi quedat ben lligat. I llestos. 


Només caldrà que ho poseu en recipients i ho deixeu refredar una estona a la nevera. Fàcil oi? Si voleu que us quedi més bonic per servir-ho en un dinar o un sopar amb convidats podeu alternar làmines de fruita. Jo ho he fet amb kiwi perquè veieu com queda de bé.


Què us ha semblat la recepta? Provareu de fer-la?
Bon profit!



*El xarop d'agave és un substitutiu edulcorant, és a dir, substitueix el sucre o la mel, té un índex glucèmic més baix. En podeu trobar en grans superfícies sense problema, a la zona dels sucres o bé a la de dietètica. Si no en trobeu ho podeu fer amb mel però us quedarà més dolç.

3 comentaris:

  1. Una recepta bonissíma i sorprenent! Mai m'hagés imaginat aquesta mescla de sabors. Gràcies EVa per endolcir-nos el dia amb 5 minuts.

    ResponElimina
  2. Eva, amb aquestes quantitats, per quantes persones en surten? Gràcies!

    Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. Depèn de perquè la vulguis. Si vols omplir copes diria que te'n surten de 4 a 6 depenent de com les omplis o de si hi intercales fruita

      Elimina

Moltes gràcies per comentar, el blog viu dels vostres comentaris!

Printfriendly