Sabíeu que la tradició va començar el 1909 quan productors vitivinícoles del sud del país valencià van idear aquesta acció com a estratègia per col.locar el raïm sobrant de la producció?
I per menjar-lo d'una manera ben elegant us porto un recull d'idees que he recopilat d'internet.
1) En un punxó imitant un cuc o una serp. Podeu posar-hi ulls o simplement deixar-lo com a enfilall.
2) En forma d'arbre de Nadal. Necessitareu un con de porex i haureu de punxar els grans d' un en un amb un escuradents. Podeu coronar-lo amb una fruita.
3) En un con de cartolina. Aquest tant bonic és de Menta y limón
4) En bossetes de celofana, ben senzill i bonic.
5) En una capseta de magdalena ben mona. Aquesta de ratlles és també de Menta y limón. L'he trobat preciosa.
Podeu imprimir unes targetetes amb un missatge de bon any i amb un llaç acabar-ho de decorar.
Sigui com sigui que presenteu el raïm el més important és que no us escanyeu jajajaja i que el desitg que demaneu es compleixi!
Espero que aquest 2015 poguem seguir compartint molts mpments junts al bloc!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per comentar, el blog viu dels vostres comentaris!