No sóc gaire partidaria dels mug cakes, que no són altre cosa que pastissos fets en tasses i cuits al microones. Si busqueu al google descobrireu tot un món de receptes i versions però sovint no queden gaire bons, són secs i no compensen els ingredients amb el resultat, vull dir que utilitzar un ou sencer per fer un sol muffin és una mica rollo, així que en la meva humil opinió només valen com a emergència o per aquells que són una miqueta ganduls i els fa mandra engegar el forn.
De tota manera en aquest cas crec que val la pena utilitzar un rovell perquè el resultat és sorprenent! Ja ho veureu...
Ingredients (cs= cullerada sopera)
-1 cs de mantega
-1 cs de sucre moreno
-1cs de sucre blanc
-1 rovell d'ou
-3 cs de farina
-essència de vainilla
-1 cs de trossets de xocolata
Som-hi!
Agafem una tassa que tingui el cul força ample, així serà més fàcil treure la cookie.
Hi posem una cullerada de mantega i la desfem al microones. No us passeu, amb 20 segons segurament n'hi haurà prou.
Hi afegim els dos sucres i remenem.
Llavors hi afegim el rovell i l'essència de vainilla.
Hi incorporem la farina i remenem.
Finalment hi afegim la xocolata i remenem de nou. Jo utilitzo les "pepitas de chocolate" de Mercadona.
Ho traiem i ho deixem refredar uns minuts.
Podem treure la cookie o menjar-nos-la directament de la tassa.
Ja em direu si és sorprenent o no! mmmmm....
Bon profit!!
Hola bona tarda, volia saber si es pot fer amb maizena.
ResponEliminaGràcies