Hola a tots,
Avui us porto una recepta molt típica però que potser molts no haureu tastat o d'altres d'entrada direu que no us agrada, doneu-me un vot de confiança i no us decebrà. L'arròs amb llet sona a les àvies, a postre antic, però té un sabor molt suau i bo, a mig camí entre la llet, la llimona i la canyella. A més, és molt fàcil de preparar!
Hola a todos,
Hoy os traigo una receta muy típica pero que quizás muchos no habréis probado o de otros de entrada diréis que no os gusta, dame un voto de confianza y no te decepcionará. El arroz con leche suena a las abuelas, postre antiguo, pero tiene un sabor muy suave y bueno, a medio camino entre la leche, el limón y la canela. Además, es muy fácil de preparar!
Ingredients Ingredientes
-100gr d'arròs -100gr de arroz
-100gr de sucre -100gr de azúcar
-500ml de llet -500ml de leche
-1 branca de canyella -1 rama de canela
-la pell de mitja llimona -la piel de medio limón
Som-hi!
Comencem pelant mitja llimona vigilant de no agafar la part blanca, que amargueja.
Empezamos pelando medio limón vigilando de no coger la parte blanca, que amarga
Posem a l'olla la llet, la canyella, la pela de la llimona i el sucre.
Quan comenci a bullir retirem la branca de canyella, hi afegim l'arròs i tanquem la olla exprés.
Ponemos en la olla la leche, la canela, la cáscara de limón y el azúcar.
Cuando empiece a hervir retiramos la rama de canela, añadimos el arroz y cerramos la olla exprés.
Ja podrem obrir l'olla i emplatar.
Cuando empiece el vapor contamos 10 minutos. Y listo!
Ya podremos abrir la olla y emplatar.
(Veieu la textura? és espessa sense arribar a quedar molt dens. / Veis la textura? es espesa sin llegar a quedar muy denso)
El podeu posar en copes de cocktail i donar-li un toc de canyella mòlta.
Lo podéis poner en copas de cocktail y darle un toque de canela molida.
Espero que li doneu una oportunitat a la recepta, que segur que us agradarà!
Bon profit!
Espero que le deis una oportunidad a la receta, que seguro que os gustará!
Buen provecho!
Bona tarda Eva,
ResponEliminaja l'he provat!!!! i ben provat ( per berenar ). bonissiiim!!!! em sembla que la propera vegada faré la recepta doble!!!
una abraçada
Rosa des de Vilablareix ;-)
Que bé!!! me n'alegro que t'hagi agradat! Et dec la recepta de la crema catalana ;-)
EliminaQueda molt xulo presentat així, Eva!
ResponElimina