Hola a tots i bon any!!
Després de tants dies de menjars abundants i molts excessos us porto una recepta lleugera per començar aquest 2013.
La pasta brick és molt versàtil, tant serveix per dolços com per salats, i si la feu al forn en comptes de fregir-la, és molt sana i es fa molt ràpid.
Aquest que us porto és un exemple de farcit però hi podeu posar el que més us agradi, només cal que deixeu volar la imaginació.
Ingredients (12 bricks)
-12 làmines de pasta brick
-4 ous
-2 carbassons
-2 pastanagues
-sal, pebre i orenga
-1 rovell d'ou
Som-hi!
Posem un cassó amb aigua i una mica de sal al foc, on courem els 4 ous durant 10 minuts des que l'aigua bulli.
A banda tallem les verdures a daus petits i les coem al vapor. Jo les he fet amb la vaporera del Lékué al microones. Us en vaig parlar aquí.
Un cop tenim els ous durs i les verdures cuites les barregem en un bol i les salpebrem. Jo hi he afegit orenga, que li dóna un toc molt mediterrani.
Estenem la pasta brick. En el meu cas és quadrada però també n'hi ha de rodona. Posem el farcit en.una punta, doblem tres vegades i tanquem les puntes. Així ens queda de l'estil d'un rotllet de primavera. Si us agrada més d'una altra manera ho podeu fer diferent.
Pintem els farcellets amb el rovell d'ou i els posem al forn a 180°C durant 5 minuts, just perquè la pasta quedi cruixent ja que el farcit ja és cuit.
I llestos, podem decorar amb una mica d'orenga i sèsam. Això si, s'ha de menjar calent perquè sigui cruixent!
Espero que us agradi i que ho proveu de fer.
Bon profit!
Quina pìnta! Aquesta també me l'apunto. Tinc com uns creps d'arròs a casa però no tenia clar que posar a dins..
ResponEliminaSegur que quedaran genial!!
Elimina